Categorieën
Uncategorized

Dromen

Ik heb al lang een droom verlangen en gevoel dat ik creatief mag blijven doen wat ik doe…

Het is de tijd voor veranderingen!!
Ik voel dat het nu mijn tijd is om creatief te zijn en door te blijven gaan..

Niet stoppen maar vooral kijken naar…

Nu in een rustig tempo, mijn tempo deuren probeer te openen voor vernieuwing… En hierbij te zien dat anderen hierbij kunnen helpen maar vooral ook wat ik zelf kan doen.. ik probeer nog meer te leven, gelukkiger en bewuster..
Het is nu, JUIST NU, de tijd om te kiezen voor mezelf! Voor mijn GELUK!
Investeer nu in de tijd die ik gekregen heb… en pluk ik nu en hopelijk straks ook de vruchten van.

Het is de tijd vol veranderingen en ik voel dat het tijd is in mijn leven…voor vernieuwing, Voor een positieve draai.

Ik ben klaar met het weg duwen mijn dromen. Ik pak mijn dromen diepe verlangens mijn gevoel vast en laat niet los.. Dit is de tijd niet van overleven maar van leven!!

Ik probeer mezelf te blijven. Mensen die mij zien en dit omarmen, waarderen en verder kijken.. Ik probeer door mijn creativiteit mensen te laten veranderen of laten inzien hoe mooi iemand is.. Met prachtige eigenschappen of inzichten of doelen waar mee ze aan de slag kunnen, maar ook kunnen genieten van kunst aan de muur!

Kunst is prachtig maar kan ook een boodschap meegeven!!

Kunst kan zorgen voor vernieuwing in de woonkamer maar ook voor jezelf!!

Janna’s hoekje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s