Gastdocent op school

Deze creatieve juf werkt nu ook via Qrabbl. Kom ik binnenkort bij jou op school om te tekenen? lijkt me leuk!!

Wat doe ik als Qrabbellaar op school:

Ik wil graag lesgeven in kunstzinnige vorming aan de leerlingen van school. Mijn lessen zullen zich richten op het verkennen van verschillende materialen en technieken om de creativiteit en verbeeldingskracht van de kinderen te stimuleren. Ik zorg dat de lessen een positieve sfeer hebben waarbij het goede gevoel en verbinding tussen de kinderen centraal staan. Door het speels aan te pakken, luchtig met humor probeer ik het kind zelf een beleving mee te geven. Beeldend werken met tekeningen en beweging nodigt kinderen uit om zich creatief te uiten, zich te ontwikkelen en ontdekken.

Voorbeelden: Maak je eigen fantasiedier door scheuren en plakken, krijt, potlood of verf. De gemaakte dieren nadoen (hoe bewegen ze, welke geluiden enz.) Aan de hand van seizoenen bijv. groei: hoe staan bomen, bewegen ze? Kun je dit nadoen met jouw lichaam? En teken ze met 2 handen. Bodemleven: welke beweging is er in de bodem, is die hard of zacht, is er nog iets te zien? Teken jouw bodem. Zomer: Wat doe je, waar staat de zon, wie zijn er op de tekening, waar schijnt bij jou de zon op? Een eigen belevingstekening van de zomer maken. Ik geef daarnaast met veel plezier groepslessen op sport- en zwemgebied.

qrabbl
qrabblaars qrabblonderwijs
qrabbljuf middenbouw
invalleerkracht