GASTENBOEK


Janna’s hoekje


14 reacties op “GASTENBOEK”

wat een leuke site! Janna’s hoekje: een leuke naam. Prachtige doeken. Ik verwacht natuurlijk wel een uitnodiging voor je expositie in maart…… 😉

Hallo Janna,

Ooooh wat schattig die drie engeltjes op een rij.
Alsof ze naar beneden kijken wat ze op aarde vandaag weer te doen hebben.
Geweldig!!
Ik heb genoten van je schilderijen op je site.
Erg kleurrijk en veelzijdig.
Bovendien vind ik het erg stoer van je dat je je schilderijen op een site durft te tonen.
Ik weet zelf hoe kwetsbaar je jezelf daarmee opstelt.
Ik heb je zien schilderen volledig in concentratie, de wereld om je heen vergetend.
Ik wens je nog veel kleurrijk, schilderplezier toe en ik hoop dat ik nog meer van je werk kan gaan zien in de toekomst.
Lieve groet,
Gerrie Essens

Janna maakt kleurrijke schilderijen. Ze doet maakt ze allemaal met veel passie en dit is terug te zien in haar mooie werkstukken. Als je Janna een opdracht geeft om iets voor je te maken luistert ze goed naar je wensen en probeert dit om te zetten naar iets (erg) moois.

Het drieluik Op Zee en het schilderij Rust hebben mijn man en mij geïnspireerd om onze droom te volgen en weer op reis te gaan! Dank je wel Janna dat je door middel van je schilderijen ons hebt laten luisteren naar die innerlijke stem! We blijven je volgen en mochten we ooit weer een vast plekje hebben voor een schilderij dan denken we zeker aan je!

Lieve Janna,
wauw, wat een verrassing! Ik vind het zo ontzettend bijzonder dat je na mijn ‘verhaal’ en situatie schilderijen bent gaan maken, Schilderijen waar je hart in ligt en die me vrolijk maken! Ik ben er mega blij mee! Doe wat je gelukkig maakt en volg je hart! Heel erg bedankt! Ze krijgen een mooi plekje!

De eerste les van de workshop voor volwassenen gehad. Het was een fijne en mooie ochtend. Janna’s hoekje is een fijne plek. Geen verwachtingen, het laten gebeuren. Uitkomst mooie inzichten…Dankjewel Janna

Geef een reactie