JANNA

Mijn verhaal


In 2012 ben ik echt begonnen met het creatief bezig zijn met schilderen. Door middel van veel doen en af en toe wat bijleren in de vorm van een cursus kwam ik er achter dat ik niet schilderen zomaar leuk vind..

Het geeft mij inzichten op elk gebied. Ik kwam er steeds meer achter dat ik door middel van schilderen mijn gevoel op het doek kon neerzetten. Op een vrije manier met de kwast over het doek of door mijn handen te gebruiken kan ik snel bij de innerlijke kern komen om zo vanuit mijn gevoel te schilderen.

Wat iemand niet kan zien of zeggen kan ik als boodschap op het doek zetten. Hartverwarmende reacties krijg ik o.a. over mijn schilderijen!

Ik maak diverse kunst. Dat heeft te maken met interesse van de dag en tijd zodat ik elke keer weer een leuk idee heb om dat uit te werken. De ene keer is dat iets met de natuur andere keer iets met het water of andere keren met de vrouw of mens in het algemeen.

Een kunstwerk vanuit gevoel met veel passie en liefde voor het vak! 


Ik heb de opleiding holistisch tekendocent afgerond en mezelf ontwikkeld.
Ik ben afgestudeerd in december 2022 in Zutphen.
Nu wil ik graag met jullie delen. Ik wil graag mensen helpen waar ik kan. Dit doe ik door tekentaal en kunst.

Janna’s hoekje
Tekentaal en kunst
Een plek waar je kan voelen dat het altijd goed is wat je doet.
Ruimte om te spelen, lachen, huilen, maar ook een plek om jezelf innerlijk verder te ontwikkelen. Met het creëren van Janna’s hoekje maakte ik mijn droom waar: een veilige liefdevolle omgeving waar je beeldend bezig kan zijn, vanuit plezier, niet voor het resultaat.
En dit wil ik graag delen om anderen te helpen om te verwoorden hoe je iets voelt en om dichterbij je eigen gevoel te komen.

Samen delen is fantastisch – kunst thuis of op het werk. Goede combinaties maken in ruimte en in de kleuren.

Je bent van harte welkom!

Creatieve groet,

Janna

Vind mij op: