JANNA

Janna van den Einden
Het gezicht achter de werken met het creatieve brein voor de schilderijen.

Een kunstenaar die schildert vooral vanuit haar gevoel (intuïtie) !

Hier mijn verhaal..

Geruime tijd ben ik al creatief bezig met vanalles maar ook met verf en de kwast…


In 2012 ben ik echt begonnen met het creatief bezig zijn met schilderen. Door middel van veel doen en af en toe wat bijleren in de vorm van een cursus kwam ik er achter dat ik niet schilderen zomaar leuk vind..

Het geeft mij inzichten op elk gebied. Ik kwam er steeds meer achter dat ik door middel van schilderen mijn gevoel op het doek kon neerzetten. Op een vrije manier met de kwast over het doek of door mijn handen te gebruiken kan ik snel bij de innerlijke kern komen om zo vanuit mijn gevoel te schilderen.

Wat iemand niet kan zien of zeggen kan ik als boodschap op het doek zetten. Hartverwarmende reacties krijg ik o.a. over mijn schilderijen!

Ik maak diverse kunst. Dat heeft te maken met interesse van de dag en tijd zodat ik elke keer weer een leuk idee heb om dat uit te werken. De ene keer is dat iets met de natuur andere keer iets met het water of andere keren met de vrouw of mens in het algemeen.

Vooral schilder ik heerlijk weg en er ontstaat iets. – abstract

Een kunstwerk vanuit gevoel met veel passie en liefde voor het vak! 

In 2012 heb ik de stap gemaakt om voor mezelf te beginnen. In mijn atelier aan huis schilder ik diverse doeken met acryl. Ik wil graag mensen helpen waar kan, dit doe ik door mijn kunst.

Janna’s hoekje elk kunstwerkje heeft een speciaal hoekje. Ieder hoekje is ook weer anders en elk hoekje is zichtbaar en ook weer niet.. Het is de manier waarop je er naar kijkt.

Elk hoekje heeft zijn beleving. Kunst als boodschap. Kunst met een boodschap. Ik zal mijn wijsheid en kennis met je delen.

Spiritualiteit – creativiteit dat ligt vrij dicht bij elkaar.

Samen delen is fantastisch – kunst thuis of op het werk. Goede combinaties maken in ruimte en in de kleuren.

Schilderen vind ik leuk… Schilderen is ontspanning en het schilderij als eindresultaat is elke keer weer een mooi doekje van Janna’s hoekje.

Wat een creativiteitsontwikkeling!

Je bent van harte welkom!

Creatieve groet,

Janna

Tekenen, delen en beleven

eigen Tekentaal

eigen Beeldtaal

Tekentaal in beeld

Atelier

Vind mij op: