Kunst aan de muur

Ben je al tijden op zoek naar het perfecte schilderij voor aan jouw muur, maar kun je die niet vinden? Ik heb goed nieuws. Ik neem je graag mee in mijn werk om te laten zien wat er mogelijk is.

Laat je inspireren door mijn schilderijen. Het raakt je. Ontroert je. Enthousiasmeert je. Jouw verhaal, missie, passie herkennen in een beeld, is het mooiste wat er is. Een schilderij dat vertelt wat jouw hart bedoelt, is een grote aanwinst voor je leven.

Voor mij is het juist de leukste uitdaging die er is. Ik vind het fantastisch om met jouw ideeën, inspiratie en levensverhaal aan de slag te gaan en écht iets unieks voor jou te maken! Een schilderij dat helemaal bij jouw wensen past.

Een kunstwerk dat jouw huis tot een thuis maakt.

Kunst voor thuis

Water in drieluik vorm”

Reactie eigenaresse:
Kijk eens Janna hoe mooi het staat!!!! Ik ben zoo trots op jou! Ik ben zooo blij hiermee! Helemaal mijn kleurtjes en rustgevend mooi.

Huren
Kunst inspireert, maakt nieuwsgierig en zorgt voor sfeer. Je hoeft niet langer naar een museum om kunst te bewonderen; je haalt je favoriete kunst eenvoudig in huis.

Hoe werkt het ?
Kies een schilderij en probeer je kunstwerk twee weken uit tijdens een gratis proefplaatsing. Is jouw kunstwerk niet meer weg te denken uit je interieur?
Dan starten we de gewenste huurperiode. Na afloop kun je de periode stop zetten of verlenen.

Na een tijdje huren kun je ook er voor kiezen om te kopen.

Kopen
Gehecht geraakt aan je nieuwe aanwinst?
Je kunt er ook voor kiezen het kunstwerk aan te schaffen.

In opdracht
Wil je een schilderij in opdracht laten maken. Deze mogelijkheid is er ook samen om de tafel om te kijken of ik jullie kan helpen.

Kunst die de zaak verandert

Heel belangrijk is wanneer je een goed gevoel krijgt als je ergens binnen stapt. Kunst maakt men gelukkig… En daardoor geeft het ook een fijn gevoel.
Kunst aan de muur is hierdoor heel belangrijk.
Kunst zorgt voor levendigheid, het inspireert en geeft werkruimtes een uniek karakter.

Kunst spreekt je gasten aan en geeft uitstraling aan je bedrijf.
Een goed gekozen kunstwerk helpt je jouw visie uit te dragen naar werknemers en klanten. Kunst zorgt voor rust en ruimte. Kunst zet je imago kracht bij en maakt een blijvende indruk op je bezoekers.

Omdat je bedrijf zich voortdurend ontwikkelt, verandert je werkomgeving mee – en daarmee ook de vraag naar kunst. Door kunst te huren, beschik je over originele kunstwerken aan de muur.